Huisdier-portret.net
Verwen uzelf of uw vrienden met een fraai portret van uw huisdier​Wat kost een portret?

De prijs voor een tekening op papier van 20 bij 20 cm in kleurpotlood of potlood is € 115,-, voor een tekening op papier van van 20 x 30 cm € 140,-, op papier van 30 x 30 cm € 150,- en op papier van 30 bij 40 cm of 27,9 cm x 35,6cm (afhankelijk van het gebruikte papier) € 165,-

De prijs voor pastel tekening op gekleurd of wit pastelpapier van 20 bij 28 cm met een witte passe-partout met een buitenmaat van 30 bij 40 cm is € 160,- en voor een pastel op papier van 30 bij 38 cm met een witte passe-partout met een buitenmaat van 40 bij 50 cm € 185,-.
Omdat een pasteltekening beschermd moet worden met een passe-partout zit deze bij de prijs inbegrepen. Het geheel past dan prima in een wissellijst, die overal gekocht kan worden. Een eenvoudige wissellijst kan voor een redelijk bedrag ook verzorgd worden.

Deze prijzen gelden voor 1 dier (kop + borst), zonder achtergrond, per werk. Een volledig dier, een extra dier of een getekende of geschilderde achtergrond kosten € 40,- extra.

De verpakking en verzendkosten zijn binnen Nederland € 8,60, voor het aangetekend versturen. Het pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

De levertijd is natuurlijk een beetje afhankelijk van het aantal opdrachten.
Ik spreek met u een levertijd af met een marge van ongeveer 2 -3 weken.

De betaling is in overleg.

Bij een opdracht kunt de vorderingen van het portret van uw dier stap voor stap volgen via de knop stap voor stap op deze website. Samen met u kom ik dan tot het beste resultaat.

Na het invullen van het bestelformulier neem ik hierover zo snel mogelijk contact met u op.
Home

Honden 

Katten

Andere dieren

Abstract

Volg mijn werk stap voor stap

Contact

Prijs

Bestellen

Nuttige linksPotlood tekening
Kleurpotlood tekeningen
Pastel tekeningen
Kleurpotlood tekening
Potlood tekening