Huisdier-portret.net
Verwen uzelf of uw vrienden met een fraai portret van uw huisdier
Click here to add text.
Janssen en Jansen.

Met groot verdriet hebben zijn baasjes Jansen Grijs op 7 september 2012 laten inslapen, maar ze kijken terug op een mooie tijd, een lang en liefdevol leven. Hij wordt enorm gemist.
Hij is 23 jaar geworden. Janssen Rood is net zo oud geworden en is helaas op 1 maart 2013 ook overleden. Ze zijn 17 jaar geleden uit het asiel gehaald, ze hoorden eigenlijk niet bij elkaar maar het
klikte heel goed tussen die twee.  Nu zijn ze weer samen en ik weet zeker dat ze zich geen beter  thuis en baasjes  hadden kunnen toewensen.

Pastel 30 x 40 cm.
Home

Honden
Katten
Andere dieren
Abstract

Volg mijn werk stap voor stap

Hulp aan dieren

Workshop

Contact

Prijs

Bestellen

Nuttige links

Presentaties

Dit is het lieve verhaaltje dat in mijn gastenboek staat, na ontvangst van de tekening:
Lieve Anneke, Nogmaals hartelijk bedankt voor het mooie kunstwerk dat je van onze katten Jansen en Janssen hebt gemaakt. Het is een mooie herinnering aan ze, we zijn er superblij mee. Hebben ook al heel veel leuke reacties en complimenten gekregen, dus je mag trots zijn op je werk. En een mooie bijkomstigheid dat we meteen het goede doel op Kreta (dierenopvang) steunen, fantastisch! Heel veel succes nog met je goede werk, hier en op Kreta. Liefs, Frank en Karin
Helaas kreeg ik 2 maanden later dit mailtje   met onder andere het volgende:
Zou je s.v.p. je website willen aanpassen, even vermelden dat Janssen Rood nu ook overleden is? Maak er maar iets moois van, dat is je wel toevertrouwd. We zijn trouwens nog erg blij met je kunstwerk van Jansen en Janssen, het betekent ontzettend veel voor ons.
Bedankt voor de moeite en de liefde die je erin gestoken hebt.

Liefs,
Frank en Karin