Huisdier-portret.net
Verwen uzelf of uw vrienden met een fraai portret van uw huisdier
Klik op de bovenstaande foto's voor een vergroting.
Marjette van hondentrimsalon Blaf uit Annen, aan het werk mate haar hond PithMijn werk.Aan het tekenenDe tekening van PithUitleg over mijn werkwijzeMijn vriendin Heleen en Rea overlegen hoe de tekening wordt.Mentale steun van ReaRea rust uitRea krijgt frisby uitleg. De koekjes waren lekker. Helaas geen interesse om de frisby te vangen, maar daar ben ik een cocker voor.Een voorbeeld van wat een service dog allemaal kan doen
Dit weekend was ik ook in Leek aanwezig om mijn tekeningen te tonen. Het waren 2 erg gezellige dagen waar ik veel leuke mensen heb ontmoet. Geweldig hoe op zulke dagen mensen en honden met elkaar omgaan. Er waren trainingen en wedstijden in behendigheidswedstrijden met de hond, van groot tot klein, van rashond tot mixjes. Ook waren er demonstraties, leuke stands en onder andere een wedstrijd waarbij kinderen een kunstje met hun hond mochten doen. De opbrengst van deze dagen gaat naar de Stchting Personal Service Dogs in Drenthe. Het was grandioos om te kunnen zien hoe een getrainde hond, buiten liefde en vriendschap, iemand met een motorische handicap kan helpen en bijstaan. Dit is van het openen van een deur, het oprapen van iets, tot de was uit de wasmachine halen.
Van het geld dat ik van opdrachten die ik door de contacten van dit weekend krijg, doneer ik 40 Euro per opdracht naar deze stichting. Kijk op de pagina nuttige links voor meer informatie over deze stichting.

Dog Summer Event in Leek, 16 + 17 augustus 2008.

Home

Honden
Katten
Andere dieren
Abstract

Volg mijn werk stap voor stap

Hulp aan dieren

Workshop

Contact

Prijs

Bestellen

Nuttige links

Presentaties